"Interim financiële professional, Open calculatie"

Uurtarieven

Bekijk ons calculatiemodel

Ga verder »

Alle vacatures

Bekijk al onze vacatures!

Ga verder »

Uw CV

Inschrijven kandidaten

Ga verder »

De sollicitatieprocedure


Kwalitatieve groei

Er is een duidelijke keuze gemaakt voor het strategisch verankeren van recruitment binnen onze organisatie. Kwaliteit gaat boven kwantiteit. Organisaties komen vaak in de problemen door in een economisch goede tijd te kiezen voor kwantitatieve groei in tegenstelling tot kwalitatieve groei. Hierdoor zijn zij gedwongen om in een economisch mindere tijd afscheid te nemen van een deel van hun medewerkers. Wij niet!

Wij kiezen voor kwalitatieve groei en doen niet aan marktwerking. Dus in wat voor tijd wij ook leven, onze kwaliteit komt uiteindelijk altijd boven drijven. Dat is onze kracht. Dus ben jij iets langer beschikbaar dan gebruikelijk? Geen zorgen, wij staan achter onze Masters!

Kennismaking

Om deze kwalitatieve groei te waarborgen hebben wij een strikt aanname beleid. De werving en het eerste sollicitatiegesprek worden verricht door één van onze recruiters.
Wanneer beide partijen dit als een positief gesprek hebben ervaren wordt er een kennismakingsgesprek ingepland met HR Manager Kim Willems. Dit gesprek zal met name gericht zijn op de cultuur binnen Masters in Finance waarbij jouw kerncompetenties uiteraard moeten aansluiten bij hetgeen als interim professional benodigd is. Wat heb je nodig om succesvol te zijn binnen het vak van financiële detachering? En ben je er zelf tevens van overtuigd dat je deze eigenschappen bezit?

Als laatste stap volgt er een kennismaking met Algemeen Directeur Frans Claus. Hij weet als geen ander waar een opdrachtgever behoefte aan heeft. Pas jij als financial in dit beeld en ben je communicatief vaardig genoeg om als echt onderscheidend te worden ervaren?

Wanneer deze gesprekken succesvol zijn geweest volgt er een aanbieding en dient gezamenlijk een startdatum dienstverband te worden overeengekomen.

Solliciteer direct!