“Transparant in
financiële detachering”

Uurtarieven

Bekijk ons calculatiemodel

Ga verder »

Alle vacatures

Bekijk al onze vacatures!

Ga verder »

Uw CV

Inschrijven kandidaten

Ga verder »

Jouw carrière bij Masters in Finance

Masters in Finance is een generalist binnen het vak financiële detachering. Een bewuste keuze. Waar andere interim aanbieders veelal met specialismen en specialisten werken, zijn wij juist op zoek naar Masters met een generiek profiel. Je kiest voor de detachering om je te ontwikkelen toch? Dan moet je ook de ruimte krijgen om te kunnen ontdekken en jezelf breed te ontwikkelen.

Masters in Finance is een transparante en medewerkers georiënteerde detacheerder: ontwikkeling staat bij ons centraal. Onze arbeidsvoorwaarden faciliteren jou in je ontwikkeling en het uitvoeren van je werkzaamheden. Denk hierbij aan direct een vast contract, een Masters Academy en geweldige opdrachtgevers. Wij weten van aanpakken: Masters in Finance is de afgelopen jaren juist gegroeid en heeft mooie ambities voor de toekomst. Volop mogelijkheden voor jou dus. Bij Masters in Finance begint je carrière pas echt!  
  

Criteria

Wij vervullen opdrachten op het gebied van accounting, control en financieel management. Denk hierbij aan functies zoals financieel administratief medewerker, (assistent) controller of financieel manager. Dat doen wij met finance professionals die in het bezit zijn van minimaal een afgeronde HBO opleiding en een aantal jaar werkervaring op een financiële afdeling. Masters in Finance heeft als werkgever veel te bieden. Onzekerheid, reistijd en gebrek aan waardering zijn argumenten om niet te kiezen voor de detachering. Zoals eerder aangegeven, Masters in Finance is echt anders dan andere werkgevers en neemt die argumenten voor je weg.

Zekerheid 

De stap naar een andere baan brengt een stukje onzekerheid met zich mee. Of je nu overstapt van de ene detacheerder naar de andere of je bent onbekend binnen de detachering, vaak geef je de zekerheid van een vaste baan op voor een nieuw avontuur. Om deze onzekerheid weg te nemen. Krijg je bij ons een vast contract voor onbepaalde tijd.

Topsportklimaat: Vitality & Lifestyle

Verder is er voor ons maar één ding belangrijk. Jij die kunt presteren bij de klant! Zo krijg jij van ons een smartphone en een auto zodat jij jouw opdrachtgever optimaal en overal van dienst kan zijn.  

Wij streven naar een maximale reistijd van een uur van huis naar opdrachtgever, zodat jij scherp en fris je taak kunt volbrengen. 

Naast dat we regelmatig voor vakinhoudelijke trainingen en kennissessies organiseren, bieden we jou ook een persoonlijk opleidingen budget. Van ieder uur dat jij werkt bij een opdrachtgever reserveren wij een bedrag voor jou ter besteding aan een zelf gekozen training of opleiding. Natuurlijk zitten hier spelregels aan vast die we je graag uitleggen tijdens ons eerste kennismakingsgesprek.  

Vitality & Lifestyle is iets wat we belangrijk vinden, zoals je hierboven al hebt kunnen lezen. Om dat kracht bij te zetten organiseren we diverse sportevents en stimuleren we een gezonde leefstijl. Zo sponsoren wij bijvoorbeeld de Finance Run in Amsterdam en nemen we deel aan de Rotterdam Marathon.


In de praktijk 

Wij zijn een werknemersgerichte organisatie en koesteren onze Masters. Zo hebben wij zeer korte lijnen, werken wij intern en extern op basis van totale transparantie en belonen wij ontwikkeling en prestaties. En dan niet met alleen complimenten en een schouderklopje.

Meer weten? Neem contact op met ons recruitment team via 088 – 643 2008 of solliciteer direct!