"Interim financiële professional, Open calculatie"

Uurtarieven

Bekijk ons calculatiemodel

Ga verder »

Alle vacatures

Bekijk al onze vacatures!

Ga verder »

Uw CV

Inschrijven kandidaten

Ga verder »

Onze diensten

Zeer snel de juiste professional

Masters in Finance is in staat om u zeer snel (vaak binnen 24 uur) een geschikte kandidaat voor te dragen. Werkgeverschap staat centraal binnen ons beleid waardoor wij de meeste interim posities met een “eigen” MIF medewerker kunnen invullen. Daarnaast beschikken wij over een uitgebreid netwerk van interim finance professionals welke als zelfstandige met ons samenwerken. Doordat we veel kennis van zaken hebben zijn we als geen ander in staat zeer snel een goede match te maken. We kunnen ons goed inleven in uw situatie en we weten direct met welke professional u het meest geholpen bent.

Een volwaardige sparringpartner

Ook voor onafhankelijk en deskundig advies bent u bij Masters in Finance aan het juiste adres. U heeft aan ons een volwaardige sparringpartner. We praten graag met u over uw wensen en behoeften met betrekking tot uw finance afdeling. We zijn uitstekend ingevoerd in alle facetten van de financiële functie en kunnen op alle terreinen met u meepraten en -denken.

Altijd up-to-date

De mensen van Masters in Finance zijn altijd goed op de hoogte van de laatste wet en regelgeving. Daarnaast trainen wij ons personeel voortdurend op het gebied van bijvoorbeeld IFRS, Code Tabaksblat, SOX en Basel II. Maar ook trainingen, die meer op het snijvlak van IT liggen, vinden we belangrijk. Ons uitgangspunt is dat iedere vaste medewerker minimaal bekend is met drie financiële systemen. Zo hebben al onze medewerkers kennis van en ervaring met systemen als o.a. SAP, Oracle en Exact.

Ambitie en strategie

Masters in Finance wil het beste en meest transparante financiële detacherings- en interim-bureau van Nederland zijn, waar onze medewerkers zich in een informele sfeer kunnen blijven ontwikkelen. We willen snel kwalitatief goed personeel leveren tegen een open en eerlijk tarief.

Transparant tarief freelancers

Ook in de samenwerking met Freelancers hanteren wij een transparant tarief naar u als opdrachtgever. Uitgangspunt voor het tarief van een freelancer is het uurtarief dat hij/zij zelf vraagt. Wij proberen altijd een zo gunstig mogelijk vraagprijs voor onze opdrachtgever te onderhandelen. Wij informeren u over het uurtarief dat wij met de freelancer zijn overgekomen. Voor de afhandeling hanteren we een vast bedrag. Er is namelijk geen verschil tussen de prijs voor de afhandeling van een goedkopere en een duurdere freelance professional. Wij hanteren een vast bedrag van € 17,50 voor management, administratieve handeling en risico keten aansprakelijkheid. Bij een inkoopprijs van € 80,00 per uur komt uw uurtarief dus uit op € 97,50.