“Transparant in
financiële detachering”

Consultants

Beschikbare consultants

Ga verder »

Vacature melden

Voor opdrachtgevers

Ga verder »

Vragen?

Neem contact met ons op

Ga verder »

Zeer snel de juiste professional

Snel contact opnemen?
Bel: 088 6432008

Masters in Finance garandeert dat we in zeer korte tijd een geschikte kandidaat kunnen voordragen. Wij beschikken over een uitgebreid bestand van financiële professionals op alle niveaus, in alle disciplines. Doordat we veel kennis van zaken hebben, zijn we als geen ander in staat zeer snel een goede match te maken. We kunnen ons goed inleven in uw situatie en we weten direct met welke professional u het meest geholpen bent.

Een volwaardige sparringpartner

Ook voor onafhankelijk en deskundig advies bent u bij Masters in Finance aan het juiste adres. U heeft aan ons een volwaardige sparringpartner. We praten graag met u over uw financiële wensen en behoeften. We zijn uitstekend ingevoerd in alle facetten van de financiële sector en kunnen op alle terreinen met u meepraten en -denken.

Altijd up-to-date

De mensen van Masters in Finance zijn altijd goed op de hoogte van de laatste wet en regelgeving. Daarnaast trainen wij ons personeel voortdurend op het gebied van bijvoorbeeld IFRS, Code Tabaksblat, SOX en Basel II. Maar ook trainingen, die meer op het snijvlak van IT liggen, vinden we belangrijk. Ons uitgangspunt is dat iedere vaste medewerker minimaal bekend is met drie financiële systemen. Zo hebben al onze medewerkers kennis van en ervaring met systemen als o.a. SAP, Oracle en Exact. .

Interim management

Behalve financiële professionals, beschikken we over een groot bestand met interim managers. Deze zijn vaak als freelancer aan Masters in Finance verbonden. Ook voor de tarieven van deze dienstverlening geldt het open calculatie model. Juist de uurtarieven van deze groep zijn bij ons bijzonder voordelig. De markttarieven van interim managers liggen immers aanzienlijk hoger dan die van gemiddeld financieel personeel..

Ambitie en strategie

Masters in Finance wil het beste financiële detacherings- en adviesbureau van Nederland zijn, waar onze medewerkers zich in een informele sfeer kunnen blijven ontwikkelen. We willen snel kwalitatief goed personeel leveren tegen een open en eerlijk tarief.

Transparant tarief freelancers

Voor Freelancers hanteren wij een transparant tarief. Uitgangspunt voor het tarief van een freelancer is het uurtarief dat hij/zij zelf vraagt. Wij proberen altijd een zo gunstig mogelijk vraagprijs voor onze klanten te onderhandelen. Wij informeren u over het uurtarief dat wij met de freelancer zijn overgekomen. Voor de afhandeling hanteren we een vast bedrag. In plaats van een percentage opslag, spreken we liever van vaste bedragen. Er is namelijk geen verschil tussen de prijs voor de afhandeling van een goedkopere en een duurdere werknemer. Wij hanteren een vast bedrag van €17,50 voor management, administratieve handeling en risico keten aansprakelijkheid. Bij een inkoopprijs van €80,00 per uur komt uw uurtarief dus op €97,50. .