"Interim financiële professional, Open calculatie"

Uurtarieven

Bekijk ons calculatiemodel

Ga verder »

Alle vacatures

Bekijk al onze vacatures!

Ga verder »

Uw CV

Inschrijven kandidaten

Ga verder »

Persoonlijke ontwikkeling

Kennisontwikkeling en -deling

Ontwikkelen in de breedte, in de diepte, samen of in je eentje, heel snel of geheel op je eigen tempo. Finance is ons specialisme, daarbinnen is veel mogelijk zo lang je breed inzetbaar blijft. Om je ontwikkeling te faciliteren heeft iedere Master binnen Masters in Finance een persoonlijk ontwikkelingsplan. Zo kun jij je ontwikkelen op je eigen manier. Bovendien stimuleren we kennisdeling op onze eigenzinnige wijze.  

Masters Academy          


Masters in Finance heeft een eigen opleidingsinstituut opgericht. Wij houden alle ontwikkelingen en trends in de gaten binnen de markt. Is er een sterke behoefte aan bepaalde kennis van regelgeving, een ERP systeem of iets anders dan spelen wij daar direct op in. Wij hebben een eigen opleidingsruimte en geven veelvuldig trainingen, cursussen of presentaties ter bevordering van de actuele kennis van onze Masters. Maar mis jij bijvoorbeeld kennis van SAP, of is het voor jouw profiel belangrijk om meer over IFRS te weten te komen? Dan kun je natuurlijk ook zelfstandig een training of cursus volgen. 

Ga jij liever voor je post bachelor of je master titel dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Finance gerelateerd en passend binnen jouw profiel stellen we als voorwaarden. Verder ben je helemaal vrij om de opleiding te kiezen die bij jou past.

Project Control

Masters in Finance werkt ook samen met opleidingsinstanties zodat wij onze masters gecertificeerde en geaccrediteerde opleidingen kunnen aanbieden. Een voorbeeld van een door ons gefaciliteerde opleiding is de opleiding Project Control. Deze opleiding hebben we in 2012 gezamenlijk opgezet met goede opdrachtgevers die acteren binnen projectomgevingen.

Ambitie

Een training, opleiding of titel is geen doel op zich maar een middel om je doel te bereiken. Maar wat is je doel? De één heeft zijn/haar ambities al helemaal uitgestippeld en kan zijn/haar lange termijn doelstelling exact uittekenen terwijl de ander eigenlijk nog helemaal niet weet wat hij of zij wil.

Daarom is een persoonlijk ontwikkel plan bij Masters in Finance geen strakke blauwdruk van hoe jouw ontwikkeling er uit hoort te zien. Het is echt jouw eigen plan, dat je helpt in het verwezenlijken van je ambitie of juist kan helpen om je ambitie te ontdekken.

Ontwikkelen in de praktijk

Dat jij je zal ontwikkelen staat dus vast. Hoe sterk en hoe snel, ligt helemaal aan jou. Wij bieden jou de omgeving en de tools. Hoe snel dat kan gaan? En hoe ziet die ontwikkeling er concreet uit? Bekijk hier de profielen van onze Masters. Daar staan de werkzaamheden,  opdrachtgevers en opleidingsachtergronden uitgebreid beschreven. Dat geeft jou een goed idee van de mogelijkheden welke Masters in Finance jou biedt.

Opdrachten

Onze opdrachtgevers bieden jou een breed scala aan werkzaamheden op het gebied van accounting, control en financieel management. Uiteraard passend bij jouw niveau en achtergrond. Opdrachtgevers binnen sectoren zoals de Zorg, Logistiek, Bank- en Verzekeringswezen, Retail, Bouwnijverheid, (chemische) Industrie, Food en nog vele anderen. Hieronder vind je een overzicht van enkele organisaties die graag gebruik maken van de expertise van de Masters van Masters in Finance.