“Transparant in
financiële detachering”

Uurtarieven

Bekijk ons calculatiemodel

Ga verder »

Alle vacatures

Bekijk al onze vacatures!

Ga verder »

Uw CV

Inschrijven kandidaten

Ga verder »

Accountmanager

Locatie:

Amsterdam

Contactpersoon:

Frank Vogt

Omschrijving:

Voor de realisatie van onze groeiambities in de regio’s Amsterdam, Utrecht en Rotterdam zijn we op zoek naar ervaren en resultaatgerichte Account managers.

Als Accountmanager bouw je ons bestaande netwerk uit en fungeer je als business partner naar onze klanten. Jij opereert als verbindende factor tussen het vraagstuk van de klant en de dienstverlening van Masters in Finance. Dat doe je door:
• New business te genereren door veelbelovende afspraken en leads te creëren middels o.a. telefonische acquisitie;
• Het goed onderhouden van je eigen opgebouwde en bestaande klant portefeuille;
• Maatwerk te leveren aan onze relaties en actief mee te denken met hun business;
• De juiste match te maken tussen onze financials en klanten;
• Afspraken na te komen: jij maakt waar wat je belooft!

Wie zoeken we?

Ondernemers, raadgevende verkopers en betrouwbare adviseurs in tegenstelling tot accountmanagers met een hit-and-run mentaliteit. Mensen met de discipline om zelf achter prospects aan te gaan en hun agenda efficiënt en effectief invullen. Ondernemende personen die zijn/haar regio als hun eigen onderneming zien en voor wie een CRM-systeem als Dynamics geen geheimen heeft. Dat zijn de mensen die wij zoeken!

Functie eisen:

Als Accountmanager heb jij een 100% sales DNA en wordt je gedreven door resultaten. Jij krijgt een kick van het opbouwen van een eigen klant portefeuille en je begrijpt dat telefonische acquisitie een zeer belangrijke factor is om hier succesvol in te worden. Daarnaast ben je in staat om deze klant portefeuille goed te beheren en de verdieping op te zoeken. Je beschikt over de vaardigheden en motivatie om een sterke business partner te zijn in een B2B omgeving. Wat zijn deze vaardigheden?
• Ondernemend
• Resultaatgericht
• Flexibel
• Oplossingsgericht
• Discipline

Wie zijn wij?

Masters in Finance is de gespecialiseerd in financiële detachering en financieel interim management. Hierbij werken wij op een transparante manier samen met zowel onze opdrachtgevers als zeker ook met onze medewerkers.

Wij bieden aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, een auto van de zaak, een jonge en dynamische werkomgeving en de mogelijkheid om met de mooiste bedrijven van Nederland zaken te doen. Natuurlijk vergt dat de discipline welke verwacht mag worden van een toegewijde, resultaatgerichte accountmanager.

Enthousiast geworden? Solliciteer direct via onderstaande button. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure.


Reageer »