“Transparant in
financiële detachering”

Uurtarieven

Bekijk ons calculatiemodel

Ga verder »

Alle vacatures

Bekijk al onze vacatures!

Ga verder »

Uw CV

Inschrijven kandidaten

Ga verder »

Accountmanager

Locatie:

Amsterdam

Contactpersoon:

Kim Willems

Omschrijving:

Krijg jij voldoening van het realiseren van Salestargets en zie jij het als een uitdaging om gesprekspartner te zijn voor de top in het bedrijfsleven? Dan zoeken wij jou!

Wie zijn wij?

Wij zijn het zusje van Masters in Finance: Masters in Talents is gespecialiseerd in het detacheren en bemiddelen van Talent. Hierbij werken wij op een transparante manier samen met zowel onze opdrachtgevers als zeker ook met onze medewerkers.

Wat ga je doen?

Als Account Manager bouw je ons bestaande netwerk uit en fungeer je als business partner naar onze klanten. Jij opereert als verbindende factor tussen het vraagstuk van de klant en de dienstverlening van Masters in Talents. Dat doe je door:

• New business te genereren door veelbelovende afspraken en leads te creëren middels het creatief inzetten van jouw commerciële gedachte;
• Het goed onderhouden van je eigen opgebouwde en bestaande klant portefeuille;
• Maatwerk te leveren aan onze relaties en actief mee te denken met hun business;
• De juiste match te maken tussen onze Talents en Projecten bij opdrachtgevers;
• Afspraken na te komen: jij maakt waar wat je belooft!

Functie eisen:

Ondernemers, raadgevende verkopers en betrouwbare adviseurs in tegenstelling tot accountmanagers met een hit-and-run mentaliteit. Mensen met de discipline om zelf achter prospects aan te gaan en hun agenda efficiënt en effectief invullen. Ondernemende personen die zijn/haar regio als hun eigen onderneming zien en voor wie een CRM-systeem als Dynamics geen geheimen heeft. Dat zijn de mensen die wij zoeken!

Als Accountmanager heb jij een sales DNA en wordt je gedreven door resultaten en netwerken. Hierbij verlies jij het klant en kandidaat belang niet uit het oog. Jij krijgt een kick van het opbouwen van een eigen klant portefeuille en je begrijpt dat telefonische acquisitie een zeer belangrijke factor is om hier succesvol in te worden. Daarnaast ben je in staat om deze klant portefeuille goed te beheren en de verdieping op te zoeken. Je beschikt over de vaardigheden en motivatie om een sterke business partner te zijn in een corporate omgeving. Wat zijn deze vaardigheden? Ondernemend, Resultaatgericht, Creatief, Oplossingsgericht, Discipline zijn karaktereigenschappen die jou typeren.

Voor de realisatie van onze groeiambities in de Randstad zijn wij benieuwd naar wat jij als Accountmanager kunt toevoegen aan ons team? Wij dagen je uit om ons te overtuigen van jouw unieke kwaliteiten en drive als Sales professional!

Arbeidsvoorwaarden:

• Auto van de zaak
• Jonge en dynamische werkomgeving
• Mogelijkheid om met de mooiste bedrijven van Nederland zaken te doen
• Marktconform salaris
• Pensioenregeling
• 23 vakantiedagen + 1 extra dag per kwartaal zonder ziekmelding

Enthousiast geworden? Solliciteer direct!


Reageer »