"Interim financiële professional, Open calculatie"

Uurtarieven

Bekijk ons calculatiemodel

Ga verder »

Alle vacatures

Bekijk al onze vacatures!

Ga verder »

Uw CV

Inschrijven kandidaten

Ga verder »

Transparante detachering financieel professional

Masters in Finance verzorgt detachering op het gebied van accounting, control en financieel management. Denk hierbij aan een functie als financieel professional. Dat doen wij met professionals die ten minste in het bezit zijn van een afgeronde HEAO-opleiding en een aantal jaar werkervaring in een dergelijke financiële functie.

MiF detachering voor opdrachtgevers : Zeer snel de juiste financieel professional

Masters in Finance is in staat om u zeer snel (vaak binnen 24 uur) een geschikte financieel professional voor te dragen. Wij beschikken over een uitgebreid bestand van financiële professionals op alle niveaus, in alle disciplines. Binnen de onderneming is er veel kennis van zaken, hierdoor zijn we als geen ander in staat zeer snel een goede match te maken. We kunnen ons goed inleven in uw situatie en weten direct met welke professional u het meest geholpen bent.

Ga naar detachering voor opdrachtgevers »

MiF voor financieel professionals : Volop Carrièremogelijkheden en zekerheden

Masters in Finance heeft als werkgever veel te bieden voor jou als financieel professional. Voor ons is maar één ding belangrijk. Jij die kunt presteren bij de klant! Zo krijg jij van ons een smartsolution en een auto naar keuze zodat jij jouw opdrachtgever optimaal en overal van dienst kan zijn.
Wij hanteren een maximale reistijd woon-werkverkeer van een uur zodat jij scherp en fris je taak kunt volbrengen. En performen doe je in stijl. Vandaar dat wij elke interim financial verwelkomen met een fraai maatpak gefaciliteerd door onze kledingpartner!
Daarbij wordt er uitsluitend gewerkt met vaste contracten voor onbepaalde tijd!

Lees meer over werken bij MiF »

Ga verder »