"Zeer snel de juiste professional"

Uurtarieven

Bekijk ons calculatiemodel

Ga verder »

Alle vacatures

Bekijk al onze vacatures!

Ga verder »

Uw CV

Inschrijven kandidaten

Ga verder »

Masters in Talents

November 2016 is het eindelijk zo ver, de formele start van Masters in Talents. Wij zijn de trotse zusteronderneming van Masters in Finance en Masters in IT en focussen ons als generieke detacheringsorganisatie op uitblinkende, (semi)startende Talenten!

Wij zijn specialist in de detachering van uitblinkende HBO en WO geschoolde Talents met 0 tot 3 jaar werkervaring. Wij zijn van mening dat wij klantbelangen het beste behartigen door slimme, gemotiveerde en gedreven Talents te bemiddelen. Wij kennen een gestroomlijnd matchingsproces, omdat wij onze professionals door en door kennen en weten waar de krachten en ambities liggen. Wij ondersteunen onze klantrelaties op pragmatische wijze door:

• Gedegen Business Partnering
• Vergaande kennis van arbeidsbemiddeling
• Maximale sensitiviteit van Talentmanagement

Samen met onze klantrelaties en Talents creëren wij een ondernemende omgeving waarbij uitdaging, ontwikkeling en pro activiteit vanzelfsprekende drijfveren zijn. Wij geloven in een resultaatgerichte aanpak en stimuleren innovatie, efficiëntie en verbetering ten zeerst. Wij leiden gewaarde Talents op. Je gaat direct aan de slag om te floreren op de arbeidsmarkt en wij ondersteunen structureel bij je persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling. Middels ons open calculatiemodel zijn wij als enige detacheringsorganisatie volledig transparant in de opbouw van onze tarieven, wat resulteert in een eerlijke én scherpe prijs.

Benieuwd wat Masters in Talents aan waarde kan toevoegen voor uw organisatie? Neem gerust vrijblijvend contact op via onderstaande contactgegevens. Ik kom graag eens langs om onze dienstverlening persoonlijk toe te lichten!

Nick Muller
Commercieel Directeur
T.       +31 88 643 2017
M.      +31 63 100 8958
E.       nmuller@mastersintalents.nl